Az angol doktor bácsi – Dr. John Campbell

Igazi válsághelyzet van, olyan amilyet száz éve nem élt meg az emberiség. Beérett a globalizáció, eddig a fényes oldalát éltük, most megmutatja az árnyoldalát is.

A válsághelyzetek egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy mindenkinek beindítja a fantáziáját, elképesztő a kommunikációs hangzavar, terjednek a hülyeségek és a rémhírek, amit külön felerősít az internet. Karanténba kerül a fejlett világ, mindenki a neten lóg, a legvadabb marhaságokat látni a képernyőn, sokan be is dőlnek ezeknek. A másik véglet, amit az olaszok produkáltak az elmúlt hónapban, lazára vették a dolgot, így most nagyot üt rajtuk a járvány.

A válságokat kommunikálni nehéz, felkészületlenül lehetetlen, józanság és mértéktartás kell hozzá, sok hitelesség és mérhetetlen szakmai tudás. Ez nagyon kevesekben található meg egyszerre, itthon úgy tűnik senkiben.

Már egy hónapja követem egy idős angol doktor bácsi, Dr. John Campbell napi műsorait, egyszerűen fantasztikus. Tőle lehet nap, mint nap a legátfogóbb, legértékesebb információt kapni a Covid-19 járvány globális alakulásáról, a járvány terjedéséről, a trendekről, a különböző kormányok intézkedéseiről. Véleményeket is mond, amolyan angolos távolságtartással, kifejezetten üdítő ebben a felfokozott kommunikációs zűrzavarban.

Külön felhívom a figyelmet a bácsi vizuális kommunikációjára. Lenyűgöző! 2020-ban valami egészen újat alkotott, elképesztően hitelessé teszi a mondanivalóját, ahogy a saját vizuális kommunikációs eszközeivel alátámasztja. Pont tökéletes!

Ronda egy járvány ez és ronda időszak, de Dr. John Campbell napi műsorai valahogy kezelhetővé teszik, megnyugtató, érthető és emberi.

Nézzük John Campbell doktor bácsi napi műsorait, mert Ő a legjobb információforrás!